Suomi.fi-palveluväylän versio 6.16.0 pian tuotantokäyttöön – päivityksen myötä kuormanjakotuki mahdolliseksi

Suomi.fi-palvelut - 24.10.2017

Suomi.fi-palveluväylän tuotantoympäristö päivitetään pian versioon 6.16.0. Päivitys on jo tehty Palveluväylän kehitys- ja testausympäristöille. Tuotantoympäristön päivitys tapahtuu suunnitelman mukaisesti viikolla 44. Palveluväylän ylläpito lähettää vielä noin viikkoa ennen päivitystä tiedotteen Palveluväylän organisaatioasiakkaille tuotantoympäristön tarkasta päivitysajankohdasta.

Version 6.16.0 uusista ominaisuuksista ja parannuksista saat lisää tietoa Hannu Hakalan aihetta käsittelevästä blogikirjoituksesta.

Tärkein yksittäinen uuden version muutos on mahdollisuus ulkoisen kuormantasauksen käyttöön. Kuormantasaajan avulla organisaatio voi parantaa liityntäpalvelimensa suorituskykyä ja luotettavuutta erityisesti suurten ja äkillisten liikennepiikkien varalle. Lisää tietoa kuormanjakotuen hyödyistä löydät syyskuussa ilmestyneestä blogikirjoituksesta.

Täältä puolestaan löydät varsinaiset ohjeet kuormanjakotuen asentamiseksi.

Lisätietoa

Väestörekisterikeskus, tuotepäällikkö Hannu Hakala, ext.hannu.hakala[at]vrk.fi

 

Koulutusta liityntäpalvelimen operointiin ja ylläpitoon 9.11.2017

Suomi.fi-palveluväylän tekninen koulutus järjestetään torstaina 9.11.2017 klo 9.30–15.00. Tilaisuus pidetään CSC:n tiloissa Espoossa osoitteessa Keilaranta 14, Espoo. Koulutus on suunnattu erityisesti liityntäpalvelimen operoinnista ja ylläpidosta vastaaville teknisille henkilöille. Koulutus on osallistujille maksuton.

Koulutuksessa esitellään Palveluväylän toimintaperiaatteita sekä käydään läpi liityntäpalvelimen operointiin ja ylläpitoon liittyviä asioita.

Ilmoittaudu torstaihin 2.11.2017 mennessä!

>> Lue lisää