Pienet yritykset saavat viestit pian myös Suomi.fi-sovellukseen

Suomi.fi-palvelut - 26.04.2019

Viestit-palvelun kautta voi lähettää viestejä pienille yrityksille, jotka työllistävät 1–9 henkilöä. Loppukeväästä myös yritykset voivat vastaanottaa viestit matkapuhelimen Suomi.fi-sovellukseen.

Yritykset ja yrittäjät arvostavat mahdollisuutta joustavaan sähköiseen asiointiin. Siksi yritysasiakkaita omaavien viranomaisten kannattaa ottaa käyttöön Viestit-palvelu yrityksille.

Suomi.fi-sovellus tuo viranomaispostin kesämökin laiturin nokkaan

Ensimmäisessä vaiheessa pienten yrityksen viestejä voi vastaanottaa vain yrityksen nimenkirjoitusoikeudellinen henkilö, esimerkiksi toimitusjohtaja. Jatkossa yrityksessä voidaan myös valtuuttaa viestien vastaanotto. 

Yrityksessä viestejä vastaanottavan voi ladata maksuttoman Suomi.fi-sovellus Google Play- tai Apple Store -sovelluskaupasta. Lisäksi hänen on hyväksyttävä viestien vastaanotto sähköisesti Suomi.fi-viesteissä. Tällöin hän saa sekä yrityksen että henkilökohtaiset viestit sovellukseen.

Sovelluksen kautta viranomaisviestit on helppo vastaanottaa vaikkapa kesämökille laiturin nokkaan tai lomamatkalle.

Sähköinen Viestit-palvelu yrityksille tavoittaa kanavasta riippumatta

Viestejä hyödyntävä organisaatio saa yritysasiakkailleen lähtevät viestit perille riippumatta yrityksen valitsemasta kanavasta. Palvelun kautta viesti menee perille niin mobiilisovellukseen, Viestit-palveluun kuin postitse.

Jos lähettävä organisaatio on ottanut käyttöön viestien lähettämisen yrityksille, viestien lähettäminen mobiilisovellukseen ei edellytä muita toimenpiteitä.

Yritysten viestit-palvelu toimii samalla tavalla kuin kansalaistenkin viestit. Ainoa ero on siinä, että lähettävä viranomainen käyttää y-tunnusta viestien kohdentamisessa henkilötunnuksen sijaan. Jos organisaatio on jo käyttöönottanut Viestit-palvelun, on palvelun käytön laajentaminen myös yritysasiakkaille helppoa.

Haluatko tietää lisää?

Lue lisää viesteistä osoitteessa: https://esuomi.fi/palveluntarjoajille/viestit/