Eläketurvakeskus hyödyntää Suomi.fi-palveluita järjestelmäkehityksessään

Suomi.fi-palvelut - 26.10.2018

Eläketurvakeskus on ottanut syksyllä käyttöön Suomi.fi-valtuudet ja Suomi.fi-viestit. Keskeinen motivaatio on asiakaskeskeinen ajattelu. ”Asiakkaille asiointi on helpompaa, kun tuttu ja turvallinen Suomi.fi-palvelu on käytössä useiden organisaation palveluissa”, taustoittaa Eläketurvakeskuksen kehityspäällikkö Virpi Rautiainen.

Lue lisää

Suomi.fi-valtuuksia on jatkossa mahdollisuus kohdentaa ja rajata tarkemmin

Suomi.fi-palvelut - 26.10.2018

Suomi.fi-valtuudet on julkaissut 23.10 uuden ominaisuuden, jonka avulla valtuuttaja voi rajata antamaansa valtuutta yksilöllisemmin. Näin esimerkiksi yritys voisi jatkossa rajata, ketkä työntekijät hoitavat palkkatietojen ilmoittamisen yrityksen eri aliorganisaatioiden puolesta.

Lue lisää

Suomi.fi-palveluita kehitetään saavutettaviksi

Suomi.fi-palvelut - 26.10.2018

Jani Ruuskanen kertoo blogissaan siitä, kuinka VRK on ryhtynyt toteuttamaan saavutettavuusdirektiviin vaatimuksia Suomi.fi-palveluissaan

Lue lisää

Tuo organisaatiosi palvelupaikkojen esteettömyystiedot näkyviin Suomi.fi-verkkopalvelussa

Suomi.fi-palvelut - 26.10.2018

Onko organisaatiosi jo kuvannut palvelupaikkojen esteettömyystiedot Palvelutietovarantoon? Kuvaustyöhön kannattaa nyt ryhtyä, koska esteettömyystiedot näkyvät nyt myös Suomi.fi-verkkopalvelussa.

Lue lisää

PTV-tiedot kannattaa kuvata hyvin – kohta ne näkyvät VRK:n AR-sovelluksessa

Suomi.fi-palvelut - 26.10.2018

Kohta Palvelutietovarantoon kuvatut tiedot näkyvät myös Väestörekisterikeskuksen uudessa lisätyn todellisuuden sovelluksessa.

Lue lisää