Suomi.fissä on julkaistu koontisivu muiden organisaatioiden tuottamille viittomakielisille aineistoille

Suomi.fi-palvelut - 28.10.2019

Suomi.fi on vastannut viittomakielisen yhteisön tarpeeseen löytää kaikki viittomakielellä tuotettu viranomaistuotanto yhdeltä verkkosivulta. Osa viranomaisista tuottaa kansalaisille tai yrittäjille kohdennettuja viittomakielisiä tietoaineistoja ja julkaisee ne omilla verkkosivuillansa tai YouTube-kanavillansa.

Lue lisää

Koulutus: Palvelutietovarannon ajankohtaiset asiat ke 27.11.2019 klo 9.00-10.30

Suomi.fi-palvelut - 28.10.2019

Palvelutietovarannon uusi versio ilmestyy marraskuussa. Koulutus keskittyy PTV:n sisällöntuotantoon, ylläpitoon ja tietojen laatuun liittyviin asioihin.

Lue lisää

Kuukauden PTV-vinkki: Vanhenevien PTV-sisältöjen julkaisu onnistuu helposti Tehtävät-osion kautta!

Suomi.fi-palvelut - 28.10.2019

Tehtävät-osiossa näkyvät organisaatiosi vanhentumassa olevat sisällöt on mahdollista tarkistaa ja julkaista massajulkaisun avulla myös Tehtävät -osion käyttöliittymässä?

Lue lisää

Uusi apteekkivaltuutus on nykyaikaista naapuriapua

Suomi.fi-palvelut - 26.09.2019

Mikä neuvoksi, kun iäkäs äiti tarvitsisi reseptilääkkeitä, mutta apteekkireissu on rollaattorikansalaiselle liian raskas? Tai jos haluaisit käydä saman tien ostamassa lapselle määrätyt silmätipat, mutta juniorin Kela-kortti onkin puolison lompakossa? Kun sinulla on sähköinen valtakirja, voit asioida apteekissa toisen puolesta pelkällä henkilöllisyystodistuksellasi.

Lue lisää

Sairaanhoitopiirit, Vimana ja VRK edistävät yhdessä Viestit-palvelun käyttöönottoja

Suomi.fi-palvelut - 26.09.2019

"Kun yhdistämme sote-toimijoiden substanssiasiantuntijuuden, VRK:n teknisen osaamisen ja Vimanan projektiosaamisen, saamme vauhditettua käyttöönottoja ja lopulta myös sähköisen viestinvälityksen valitsevien asiakkaiden määrää."

Lue lisää