Digitukeen tehoa yhteistyöstä Digituen pilotin ja Kelan yhteistyö Pohjanmaalla

Digituki - 24.06.2019

Kela ja Pohjanmaan digitukipilotti tekevät toimivaa ja tiivistä yhteystyötä, joka hyödyttää kaikkia osapuolia.

Lue lisää

Digitukitiimin kesäterveiset ja -vinkit

Digituki - 24.06.2019

Kesä tuo mukanaan kärpäset ja monelle kaivattua vapaa-aikaa perheen, ystävien ja harrastusten parissa. Digin kanssa työskentelevälle ei välttämättä ole pahitteeksi viettää myös somelomaa tai offline-aikaa luonnon helmassa. Toisaalta kesä voi olla myös mahdollisuus pohtia digia toiselta kantilta: miten digi voi auttaa rentoutumaan?

Lue lisää

Pääkirjoitus

Digituki - 22.05.2019

Väestörekisterikeskuksen digituessa on ollut vauhdikas kevät, ja nyt vihdoin pääsemme jakamaan tietoa suunnitelmistamme uutiskirjeenkin muodossa.

Lue lisää

Digipalvelujen käyttöön ei pakoteta vaan rohkaistaan ja tuetaan

Digituki - 22.05.2019

Koska julkisten palvelujen resurssit ovat rajalliset, meidän tulisi keskustella vielä nykyistä enemmän siitä, käytetäänkö resursseja postimaksuihin ja papereiden käsittelyyn vai hyvinvointiin ja hoivaan? Lisäksi meidän tulisi keskustella missä palveluissa ja tilanteissa kasvokkain kohtaaminen on syytä säilyttää. Digitalisaatio ei saa sitä syrjäyttää vaan päinvastoin mahdollistaa ja vahvistaa.

Lue lisää

Kirjastoväki digitaitoisemmaksi ja verkottumaan digituessa

Digituki - 22.05.2019

Kirjastoille osoitettiin määräraha, jonka tavoitteena on henkilöstön osaamisen kehittäminen sekä AUTA-hankkeen toimintamallin vahvistaminen kirjastoissa.

Lue lisää