Maistraattien asiointia automatisoidaan Suomi.fi-palveluilla

Suomi.fi-palvelut - 26.04.2019

”Suomi.fi-palveluja hyödyntämällä saadaan nopeutettua asiakaspalvelua ja vähennettyä merkittävästi manuaalista käsittelyvaiheita”, kertoo kehityspäällikkö Anu Aakula.

Lue lisää

Pienet yritykset saavat viestit pian myös Suomi.fi-sovellukseen

Suomi.fi-palvelut - 26.04.2019

Viestit-palvelun kautta voi lähettää viestejä pienille yrityksille, jotka työllistävät 1–9 henkilöä. Loppukeväästä myös yritykset voivat vastaanottaa viestit matkapuhelimen Suomi.fi-sovellukseen.

Lue lisää

Virkailijatoimintojen kehittäminen toteutusvaiheessa

Suomi.fi-palvelut - 26.04.2019

Virkailijatoimintojen avulla mahdollistetaan sähköinen valtuuttaminen ja toisen puolesta asiointi useille tahoille, jotka ovat tällä hetkellä syystä tai toisesta niiden ulkopuolella Suomi.fi-valtuuksissa.

Lue lisää

Suomi.fi-palvelut Euroopan kärkitasoa – Suomi.fi-valtuudet ja -palvelutietovaranto EU:n digipalveluiden kilpailun finaaliin

Suomi.fi-palvelut - 26.04.2019

Suomi.fi-valtuudet ja -palvelutietovaranto ovat päässeet Euroopan unionin Sharing and Reuse-digipalvelukilpailun finaalivaiheeseen. Kilpailussa etsitään innovatiivisia ja vaikuttavia julkishallinnon palveluita ja ohjelmistoja Euroopan unionin jäsenmaista.

Lue lisää

Väestörekisterikeskus kutsuu julkisen hallinnon organisaatiot kehittämään digitaalista turvallisuutta yhteisessä hankkeessa

Suomi.fi-palvelut - 26.04.2019

Väestörekisterikeskus käynnisti alkuvuodesta 2019 JUDO-hankkeen digitaalisen turvallisuuden kehittämiseksi julkisen hallinnon organisaatioissa. Julkisen hallinnon organisaatiot pääsevät osallistumaan digitaalisen turvallisuuden kehittämiseen osana Väestörekisterikeskuksen JUDO-hanketta.

Lue lisää