Ilmoittaudu mukaan Rakennus- ja huoneistotietojen ylläpito väestötietojärjestelmässä -verkkokurssille

Väestötietopalvelut - 13.12.2018

Kiinnostaako uusien mielenkiintoisten tehtävien myötä rakennus- ja huoneistotietojen ylläpito väestötietojärjestelmässä (VTJ) tai haluatko kehittää edelleen osaamistasi näissä tehtävissä

Lue lisää

Rakennustiedot myötätuulessa 2018 -laivaseminaari oli menestys

Väestötietopalvelut - 13.12.2018

Väestörekisterikeskus järjesti 27. - 29. marraskuuta laivaseminaarin maistraattien ja kuntien rakennus- ja huoneistotietoja käsitteleville henkilöille. Loppuunmyyty seminaari kokosi yhteen kaikkiaan 145 osallistujaa.

Lue lisää

Uudet väestötietojärjestelmän tietopalvelun ja turvakiellon käytännesäännöt vahvistettu

Väestötietopalvelut - 13.12.2018

Väestörekisterikeskuksen johtoryhmä hyväksyi lokakuussa uudet väestötietojärjestelmän tietopalvelun ja turvakiellon käytännesäännöt. Keskeisimpiä tietopalvelun käytännesääntöjen uudistuksia olivat julkis- ja yksityissektorin käytännesääntöjen yhdistäminen, EU:n yleisestä tietosuoja-asetuksesta (2016/679) seuranneet muutokset ja täsmennykset liiketaloudellisiin tietopalvelutuotteisiin.

Lue lisää

Suomi.fi-palveluissa merkittävää kehitystyötä ja käyttöönottoja – työ jatkuu myös vuoden 2019 ajan

Suomi.fi-palvelut - 12.12.2018

Suomi.fi-jatkokehityksen hankepäällikkö Jani Ruuskanen kertoo Suomi.fi-palveluiden vuodesta 2018 ja kertoo myös tulevan vuoden suunnitelmista!

Lue lisää

Uusi Palvelupaikat-mobiilisovellus auttaa löytämään julkiset palvelupaikat

Suomi.fi-palvelut - 12.12.2018

Väestörekisterikeskus ja Cybercom ovat kehittäneet yhdessä uuden lisätyn todellisuuden mobiilisovelluksen helpottamaan kansalaisten viranomaisasiointia.

Lue lisää