Suomi.fi-valtuuksilla sujuvampia palvelupolkuja: Miten Aava ja Pohjola Sairaala ratkaisivat lapsiperheiden sähköisen asioinnin?

Suomi.fi-palvelut - 28.10.2019

Monet yksityiset lääkäriketjut tarjoavat asiakkailleen mahdollisuuden verkko- ja mobiiliasiointiin. Aikuisen on helppo tunnistautua hoitamaan omia asioitaan, mutta alaikäisten kohdalla on tarve tuplatarkistukseen: onko isä-Esko Esimerkkilä varmasti pikku-Elina Esimerkkilän huoltaja ja siten oikeutettu hoitamaan Elinan asioita? Kun terveysyrityksellä on käytössään Suomi.fi-valtuudet, huoltajuus voidaan varmistaa ajantasaisesti väestötietojärjestelmästä.

Lue lisää

Tuomioistuimet ja Syyttäjälaitos täyttävät digipalvelulain vaatimukset Suomi.fi-viestien avulla

Suomi.fi-palvelut - 28.10.2019

Oikeusministeriön alaiset virastot aloittivat sähköisten viestien lähettämisen lokakuussa. Viestit-palvelun avulla virastot täyttävät voimaantulleen digipalvelulain vaatimukset.

Lue lisää

Suomi.fi-tunnistuksen kehityskohteita pohdittiin asiakkaiden ja Väestörekisterikeskuksen työpajassa

Suomi.fi-palvelut - 28.10.2019

Työpajan tavoitteena oli saada eväitä palvelun hyödyntäjiltä kehityskohteiden priorisointiin

Lue lisää

Valtuudet-palvelu: Päällekkäisten valtuuksien virheiden käsittely helpottuu

Suomi.fi-palvelut - 28.10.2019

Valtuudet-palvelussa otettiin käyttöön tiistaina 15.10. uusi ominaisuus, joka hyödyttää erityisesti tilitoimistoja ja muita ammattikäyttäjiä.

Lue lisää

Suomi.fi-viestien käyttöönotto- ja tukimateriaali löytyy nyt Suomi.fi-palveluhallinnasta

Suomi.fi-palvelut - 28.10.2019

Palveluhallinta on organisaatioasiakkaille suunnattu itsepalveluportaali, jossa voi tällä hetkellä tutustua palveluiden ominaisuuksiin ja ottaa palvelun käyttöön.

Lue lisää