Suomi.fi-valtuuksien käyttöliittymä uudistuu keväällä – luvassa käytettävyysparannuksia ja massatoiminnallisuuksia

Suomi.fi-palvelut - 24.01.2019

Valtuudet-palvelun käyttöliittymä uudistuu keväällä. Tavoitteena on selkeyttää valtuuksien luontia ja hallinnointia sekä kehittää massatoiminnallisuuksia. Uudistus ei aiheuta toimenpiteitä palvelun jo käyttöönottaneille.

Lue lisää

Tervetuloa Suomi.fi-asiakaspäivään 27.2.2019!

Suomi.fi-palvelut - 24.01.2019

Tule mukaan kuulemaan, miten Suomi.fi-palvelut ovat kehittyneet, miten digitaaliset palvelut muuttavat yhteiskuntaamme ja miten uudet digitaaliset ratkaisut helpottavat organisaation arkea.

Lue lisää

Suomi.fin tunnettuus nousussa - Asiakkaat pääosin tyytyväisiä palveluihin

Suomi.fi-palvelut - 24.01.2019

Eniten kehitettävää asiakkaiden mukaan oli asiakkaiden osallistamisesta palvelujen kehittämiseen, palautteisiin reagoimisessa ja palvelujen toimintavarmuudessa.

Lue lisää

Suomi.fi-infot jatkuvat helmikuussa!

Suomi.fi-palvelut - 24.01.2019

Kuukausittaiset Suomi.fi-infot jatkuvat helmikuussa. Suomi.fi-infojen tarkoituksena on antaa Suomi.fi-palvelujen asiakasorganisaatioille sekä SuoJa-, SuoPa- ja YTI-hankkeissa tehtävästä kehittämisestä kiinnostuneille ajankohtaista tietoa niin käyttöönottoihin, kehittämiseen kuin sisältöihin liittyen.

Lue lisää

PTV-vinkki: Onko organisaatiosi PTV-sisältöjä arkistoitumassa? Muista hyödyntää massajulkaisua!

Suomi.fi-palvelut - 24.01.2019

Palvelutietovarannon sisällöt on päivitettävä vähintään kerran vuodessa. Jos palvelua tai asiointikanavaa ei ole muokattu vuoteen, se arkistoituu automaattisesti.

Lue lisää