Suomi.fi-palveluhallinta nyt myös ruotsiksi

Suomi.fi-palvelut - 28.11.2018

Palveluhallinnasta löydät tietoa ja tukea Suomi.fi-palveluiden käyttöönottoon ja hallinnointiin myös ruotsiksi

Lue lisää

Kunta, kuvaa yritysluvat Palvelutietovarantoon!

Suomi.fi-palvelut - 28.11.2018

Palveluiden lisäksi myös kansalaisille ja yrityksille suunnatut luvat ja ilmoitukset kuvataan Suomi.fi-palvelutietovarantoon. Jotta asiakkaat saavat tarvitsemansa tiedon heitä koskevista velvoitteista, on tärkeää, että tieto on saatavilla PTV:tä hyödyntävissä palveluissa.

Lue lisää

Kuukauden PTV-vinkki: Palvelupisteen avulla voi kuvata myös liikkuvan palvelupaikan

Suomi.fi-palvelut - 28.11.2018

Tiesitkö, että voit kuvata PTV:ssä palvelupaikkana myös liikkuvan palvelupaikan, esimerkiksi kirjastoauton kaikkine pysähdyspaikkoineen?

Lue lisää

Eläketurvakeskus hyödyntää Suomi.fi-palveluita järjestelmäkehityksessään

Suomi.fi-palvelut - 26.10.2018

Eläketurvakeskus on ottanut syksyllä käyttöön Suomi.fi-valtuudet ja Suomi.fi-viestit. Keskeinen motivaatio on asiakaskeskeinen ajattelu. ”Asiakkaille asiointi on helpompaa, kun tuttu ja turvallinen Suomi.fi-palvelu on käytössä useiden organisaation palveluissa”, taustoittaa Eläketurvakeskuksen kehityspäällikkö Virpi Rautiainen.

Lue lisää

Suomi.fi-valtuuksia on jatkossa mahdollisuus kohdentaa ja rajata tarkemmin

Suomi.fi-palvelut - 26.10.2018

Suomi.fi-valtuudet on julkaissut 23.10 uuden ominaisuuden, jonka avulla valtuuttaja voi rajata antamaansa valtuutta yksilöllisemmin. Näin esimerkiksi yritys voisi jatkossa rajata, ketkä työntekijät hoitavat palkkatietojen ilmoittamisen yrityksen eri aliorganisaatioiden puolesta.

Lue lisää