Yrittäjille suunnattu Oma Yritys-Suomi -palvelu uudistuu

Suomi.fi-palvelut - 27.03.2018

Yrityssuomi.fi-verkkopalvelu siirtyi osaksi Suomi.fi-verkkopalvelua vuoden alussa. Nyt myös Oma Yritys-Suomi -palveluun on tullut muutoksia, kun verkkotyötila uudistui 27.3.2018.


Palvelun toimintoja on yksinkertaistettu ja ulkoasua uudistettu mukailemaan Suomi.fin ilmettä. Tavoitteena on ollut selkeä ja entistä helppokäyttöisempi palvelu.


Uudistus ei edellytä palvelun käyttäjiltä toimenpiteitä, vaan Oma Yritys-Suomi -palveluun luodut työtilat ja tiedot ovat käytössä automaattisesti myös uudistuksen jälkeen. Kirjautuminen palveluun tapahtuu entiseen tapaan osoitteessa https://oma.yrityssuomi.fi.


Oma Yritys-Suomi on yrittäjän ja yrityksen perustajan verkkotyötila, jossa käyttäjä voi valmistella yrityksen perustamista, suunnitella liiketoimintaa ja selvittää yrityksen kehittämismahdollisuuksia. Oma Yritys-Suomi tarjoaa myös yhteyskanavan palvelussa mukana oleville yritysneuvojille. Palvelu on suunnattu niin yrityksen perustamista suunnitteleville kuin, aloittaville ja jo toiminnassa oleville yrityksille.