Tapahtumiamme

Suomi.fi-palvelut - 24.04.2018

Väestörekisterikeskus esittelee Suomi.fitä sekä varmenne- ja väestötietopalveluitaan kevään aikana lukuisissa tapahtumissa. Tule messuosastoillemme keskustelemaan kanssamme kuinka palveluistamme voi olla hyötyä niin organisaatiollesi kuin sinulle kansalaisena!

ValtioExpo 8.5., Marina Congress Centre, Helsinki
Valtionhallinnon toimijoille tarkoitetussa messutapahtumassa esittelemme valtiovarainministeriön ja Valtiokonttorin kanssa sitä, kuinka yhdessä digitalisoimme suomalaista yhteiskuntaa. Esittelemme tarjoamiamme sähköisen asioinnin tukipalveluita: Suomi.fi-viestejä ja valtuuksia sekä Yhteisen tiedon hallintaa. www.valtioexpo.fi

Sosiaali- ja terveydenhuollon ATK-päivät 21.-23.5, Jyväskylän Paviljonki
Sosiaali- ja terveydenhuollon ATK-päivät kokoaa yhteen niin sotealan eri ammattiryhmät kuin järjestelmätoimittajatkin. Suomi.fi-palveluiden lisäksi esittelemme messuilla muitakin sotealan ATK-asiantuntijoita kiinnostavia Väestörekisterikeskuksen palveluita: varmenteita ja tietojen ilmoittamista.
http://tapahtumat.fcg.fi/atkpaivat

SuomiAreena 16.-20.7, Pori
SuomiAreena kokoaa Poriin koko Suomen yhteiskunnallisen kentän kirjon kansalaisjärjestöistä viranomaisiin. Väestörekisterikeskus esittelee Kansalaistorilla Suomi.fi-verkkopalvelua opastavine sisältöineen sekä arkea helpottavia Viestit- ja Valtuudet-palveluita.