Digitalisaation tukea rakentamassa: toinen Suomidigi-työpaja asiakasymmärryksen kartuttamiseksi

Suomi.fi-palvelut - 25.05.2018

Minkälainen palvelukokonaisuus tukisi juuri sinua, julkishallinnon digitalisaation edistäjä ja digipalvelujen kehittäjä? Julkishallinnon digipalveluiden kehittäjän tukikokonaisuutta kehitettiin työpajassa.

Lue lisää

Palveluhallinta aukesi – ensimmäisenä siirtyi Palvelutietovaranto

Suomi.fi-palvelut - 25.05.2018

Suomi.fi-palvelutietovarannon käyttöönotto ja hallinnointi on siirtynyt Palveluhallinta-sivustolle. Palveluhallinta on organisaatioille suunnattu itsepalveluportaali, jossa uudet organisaatiot voivat tutustua Palvelutietovarantoon ja ottaa sen käyttöön.

Lue lisää

VM:n uutiskirjeestä vauhtia saavutettavuuteen

Suomi.fi-palvelut - 25.05.2018

Keitä saavutettavuusdirektiivin vaatimukset koskevat? Mikä on lain toimeenpanon aikataulu? Mistä saa lisätietoa? Vastauksia antaa valtiovarainministeriön uusi uutiskirje!

Lue lisää

Valtio Expossa pompoteltiin palloa – ei asiakasta

Suomi.fi-palvelut - Varmennepalvelut - Väestötietopalvelut - 25.05.2018

Väestörekisterikeskus osallistui Valtiokonttorin järjestämään Valtio Expo -tapahtumaan tiistaina 8. toukokuuta Marina Congress Centerissä. Kyseessä on valtionhallinnon suurin messutapahtuma, johon osallistui tuhatkunta valtionhallinnon asiantuntijaa ja päättäjää. Näytteilleasettajia oli yli 70. Tapahtuma juhli tänä vuonna kymmenvuotissyntymäpäiväänsä.

Lue lisää

PTV-klinikat ja tehotyöpajat kesällä

Suomi.fi-palvelut - 25.05.2018

Kesäkuussa ja elokuussa PTV-klinikka pidetään normaalisti perjantaisin klo 9-10. Heinäkuussa klinikka järjestetään vain perjantaina 13.7.

Lue lisää